Services

Verkoop

Verkoop
DE JUISTE PRIJS - MARKTCONFORME WAARDEBEPALING

De sterkte van ons vastgoedkantoor is het vaststellen van een correcte verkoopprijs. Deze prijsbepaling wordt voorafgegaan door een grondige studie waarbij zowel onze kennis van de regio als een jarenlange ervaring een doorslaggevende rol spelen. Deze eerste stap in het verkoopproces is immers van cruciaal belang.

UW DOSSIER WORDT TER HARTE GENOMEN

In samenspraak met uw notaris stellen wij uw dossier samen. Wij volgen voor u de volledige papiermolen op en zorgen voor de nodige documenten zoals het bodemattest, de kadastrale gegevens, stedenbouwkundige inlichtingen,…

CAMERA, ACTION… EEN UITGEKIENDE MARKETINGSTRATEGIE

U krijgt maar één kans voor ‘een eerste indruk’. Daarom hecht Hertog Makelaars veel belang aan sfeervolle foto’s die uw pand volledig tot zijn recht laten komen. Deze foto’s worden gebruikt voor publicaties in nationale en regionale kranten, op immobiliënsites en op de eigen website van ons kantoor.

VEEL KOPERS ONDER ÉÉN DAK – EEN UNIEKE DATABASE

Ons kantoor beschikt over een unieke, eigen database met potentiële kopers die binnen de regio actief naar een eigendom op zoek zijn. Zodra uw eigendom op de markt komt, worden al deze gegadigden op de hoogte gebracht. Op die manier bent u zeker dat de juiste mensen uw pand te zien krijgen.

DE EIGENLIJKE VERKOOP

Zowel tijdens de onderhandelingen als bij het sluiten van de compromis, zit makelaar Wouter De Hertog mee aan tafel. Op die manier weet u zeker dat uw belangen steeds correct behartigd worden. Ook achteraf - tijdens het verlijden van de akte – is hij steeds aanwezig.