Services

Verhuren

SabrinaCORRECTE PRIJSBEPALING

Voor een vlotte verhuur is het belangrijk dat de huurprijs steeds naar waarde wordt vastgelegd. Onze jarenlange ervaring binnen de regio stelt ons in staat een correcte prijs te bepalen waarbij zowel huurder als verhuurder zich goed voelen.

PUBLICITEIT MET ALLURE

Een aantrekkelijke foto spreekt boekdelen… Met authentieke en gerichte reclame op vastgoedsites en op onze eigen website Hertog Makelaars maakt een grote groep potentiële huurders op een positieve manier kennis met uw eigendom.

HUURDER EN VERHUURDER OP DEZELFDE GOLFLENGTE

Potentiële huurders die uw eigendom bezoeken, worden steeds door onze makelaar vergezeld. Bovendien worden alle kandidaten zorgvuldig geselecteerd. Dat laat ons toe mogelijke problemen van de baan te ruimen vooraleer een huurcontract besproken wordt.

UW DOSSIER IN GOEDE HANDEN

Van het opstellen van het huurcontract tot het opvolgen van de registratie, huurwaarborg, verzekeringspapieren en plaatsbeschrijving … Hertog Makelaars staat in voor een perfecte opvolging van alle papierwerk. Een belangrijke taak waar u zich zelf niet langer druk over hoeft te maken.