Services

Ons kantoor

Hertog kantoor
Hertog Makelaars is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van knap residentieel vastgoed in de noordrand van Brussel. Ons kantoor beschikt over een uniek portfolio met villa’s, appartementen, bouwgronden en handelsruimtes in alle prijsklassen. Daarbij ligt de focus niet enkel op klassieke bouwwerken. Bij ons vindt u ook panden met een originele insteek.Hertog Makelaars staat voor professionaliteit en integriteit maar het is ook een plek waar u warm onthaald wordt

EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Wij houden ons portfolio overzichtelijk. Op elk moment kunnen wij u van elk dossier perfect de stand van zaken geven. U geniet dan ook van een persoonlijke service - vastgoedmakelaar Wouter De Hertog, een doorwinterde specialist in vastgoedwetgeving is uw rechtstreekse contact.

GENIET MEE VAN ONS UITGEBREIDE NETWERK

Als Grimbergenaar heeft vastgoedmakelaar Wouter De Hertog een perfecte voeling met de markt. Bovendien onderhoudt ons kantoor nauwe contacten met fiscalisten, landmeters, advocaten en notarissen uit de streek. Duiken er moeilijkheden op? Dan kunnen wij u direct naar de juiste personen doorverwijzen. Onze goede verstandhouding met verscheidene relocation agencies kan dan weer een interessante troef zijn voor het vinden van een geschikte kandidaat-huurder.

EEN UNIEKE, EIGEN DATABANK

Potentiële kopers of huurders kunnen zich heel makkelijk inschrijven op onze eigen databank. Op die manier worden zij automatisch per mail geïnformeerd van elk nieuw pand dat te koop of te huur aangeboden wordt. Deze innovatieve werkwijze verhoogt de kans enorm dat uw eigendom op korte termijn verkocht of verhuurd kan worden.
  • Sabrina De Rouck
  • MANI TUMASIAN
  • Wouter De Hertog